Kamp oprema, ki jo potrebujete

kamp oprema

Ko se odpravljate v naravo na kampiranje je kar nujno, da je vaša kamp oprema prisotna. Kakšna pa je vaša kamp oprema in kaj vam še manjka, pa si lahko preberete spodaj. Nekaj osnovnih stvari kar potrebujete za preživetje in nekaj tudi o tem kakšna naj bi bila vrhunska kamp oprema. Pod pojem osnovna kamp oprema seveda spada šotor, blazine, spalne vreče in podobno, da boste v šotoru sploh lahko prespali. Oziroma da boste sploh kje lahko prespali. Edino če želite prespati pod zvezdami kar na vlažni travi. Kot omenjeno osnovna kamp oprema mora biti prisotna.

kamp oprema šotor

Če pa gremo v podrobnosti mora kamp oprema vsebovati tudi druge elemente. Se pravi gorilnik, plastične posode, pribor in kozarce – to so svari, ki jih potrebujete če želite na kampiranju tudi kaj pojesti. Potrebujete tudi razne stole in mizo, pa kakšen ležalnik in podobno. Več kot dobrodošla je tudi kakšna svetilka, da vam sveti ko se sonce skrije. Če se osredotočimo. Kamp oprema, ki jo potrebujete za nekaj dni kampiranja so torej osnovni elementi, nekaj posode in kakšen gorilnik. Potrebujete tudi različne kable in razdelilnike in specialni priklop za elektriko v kampu.

Če želimo uporabljati elektriko v kampu moramo imeti v kamp opremi tudi ta posebni priključek s katerim se lahko potem mi priključimo na elektriko. Brez skrbi, če ga nimate, ga imajo tudi v kampu in si ga lahko sposodite. Seveda z dodatnim doplačilom. Če veliko hodite kampirat naj bo to kar v vaši kamp opremi. Najbolje je da ko imate enkrat vso to kamp opremo, da jo doma hranite na istem mestu. Da ne boste vsako leto iskali kje imate vse stvari in seveda po možnosti tudi kaj pozabili doma. Kamp oprema se vsako leto kar množi in jo je čedalje več. Saj sproti ugotavljamo kaj nam še manjka in kaj bi bilo dobro da bi imeli.