Izbrani tečaj masaže za pridobitev NPK

tečaj masaže

Pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije ali krajše NPK, vam omogoča opravljanje določenega poklica ali izbrane dejavnost. Na primer v kolikor želite opravljati delo maserja vam tečaj masaže omogoča kvalificirani pridobitev znanj ter končno opravljanje izpita na podlagi katerega vam NPK omogoča samostojno dejavnost na izbranem področju delovanja. Več informacij o izpitu NPK ter tečajih masaž si lahko poiščete na naslednji spletni strani https://www.mojstil.si/tecaj-masaze.

Tečaj masaž v sklopu podjetja mojStil lahko obiščete v Ljubljani, Mariboru ali Kopru, omogoča pa vam pridobitev novih znanj ter nadgradnjo že osvojenih masažnih tehnik. Organiziran tečaj masaže je narejen po smernicah državnega izpitnega centra, tečaj klasične masaže pa je zasnovan za pridobitev naziva NPK maser/maserka.

Vsi tečaji se izvajajo pod okriljem izkušenih strokovnjakov, ki vsak dan svoje znanje nadgrajujejo in se nenehno izobražujejo z namenom predaje znanja. Na voljo vam je tečaj masaže, ki je idealen za vse kandidate, ki želijo postati masažni terapevti, predvsem pa je njihovo vodilo kvalitetno življenje ter dobro počutje in sprostitev. Današnji svet prav kriči po sprostitvi, ter zavedanju, kaj vse je pomembo za naše telo,  tako, da ima masažni terapevt posebno vlogo tudi pri izobraževanju vsakega svojega kandidata, kako in na kakšen način si lahko vsak posameznih lahko izboljša svoje življenje.

Izbrani tečaj masaže bo postal način vašega življenja saj lahko z načinom življenja ter določeni sprejemanjem vsega kar nas obdaja spremenimo marsikatero bolečino, ki nastane v telesu. Kako pomemben je dotik lahko vidimo ob opazovanju otroka in mame, saj lahko tu najbolj preprosto opazimo kako blagodejno vpliva na dobro počutje otroka. Morda se bomo pomembnosti dotika zavedali v tem trenutku, ko nam to ni dano in smo vsi v nekem svojem balončku, izolirani drug od drugega. Morda najbolj pomembna stvar, katere del je tečaj masaže sproščanje endorfinov ob dotiku.

Ob odločitvi za tečaj masaže vam je na voljo vsa potrebna literatura, ki vas bo dobro pripravila na izpit, prav tako so organizirana tako teoretična kot praktična predavanja, obenem pa imate možnost prijazne izbire plačila tečaja.