Angleški časi

Vam ali vašemu otroku morda ne gre angleščina? Spletna stran Funtensetic English vam bo pomagala izboljšati angleške čase in slovnico. Angleški časi (več o tečaju si lahko preberete na https://www.funtensetic-english.com/angleski-casi/) so zelo pomembni v vsakdanu, ker če ne poznaš angleških časov, potem je to zelo nadležno, saj se ne moreš pogovarjati v angleščini tako, kot bi se morda želel.

Angleški časi

Učenje angleščine na spletu je varno, enostavno pa tudi zelo učinkovito in cenovno ugodnejše je kot normalno učenje angleščine. Funtensetic English ponuja tečaje angleščine za vse starosti.

Mini e-tečaj je tečaj za odrasle in otroke, ki nimajo veliko časa in bi se radi naučili osnovne angleške čase. Veliko lažje bo sestavljati stavke, pisati stavke in govoriti, ker so te oblike v večini angleških stavkov. Je super, ker boste na tečaj hodili z veseljem, samozavestjo in ponosom. Mini e-tečaj je narejen za pospešeno učenje. Razlaga je v slovenščini, primeri pa so prevedeni in vse rešitve so v video obliki, ter pove nam, kje so pogoste napake. Prednost tega tečaja pa je, dadelaš, ko imaš čas. V tem poglavju so tudi angleški časi.

Veliki e-tečaj pa je za odrasle in otroke od 10 leta naprej. Ob učenju zelo hitro napreduješ, se zabavaš in je motivacija za osvajanje novih ciljev. Zaupaš sam vase in v svoje sposobnosti angleščine, to se tudi pozna v osnovni šoli ali srednji pri ocenah. Pri tem dobite tudi večjo samozavest in manj strahu ter treme. V tem tečaju so tudi angleški časi. Postaviš si trdne temelje, ki jih lahko samo nadgrajuješ. Učiš se v svojem domu in ni potrebno biti v javni ustanovi. Naloge rešuješ, kolikor jih hočeš in kadar hočeš. Lažje sestavljaš stavke, govoriš ter pišeš. Nepravilne glagole se naučiš počasi in brez tako imenovanega piflanja, da jih nikoli ne moraš pozabiti.

Brezplačni e-tečaj je tečaj za vse starosti, to naj bi bil poizkusni tečaj, če ti bo všeč. Pri njem se lahko naučiš nekaj novega, je v pomoč ljudem, ki jim tuji jezik angleščina ne gre ravno najbolje. Tu so tudi angleški časi, ki jih obvladaš, ko končaš tečaj.