Nova dvižna garažna vrata

Ko obnavljamo ali gradimo svoje nove stanovanje ne smemo pozabiti na dvižna garažna vrata. Premalo se posvetimo k zunanjosti našega stanovanja, zato pa za vas imamo dobro rešitelj. Nova dvižna garažna vrata bodo vaše stanovanje naredile moderna in poudarile k lepoti. Narejene so iz visoke kakovosti s tem namenom, da bodo zdržale mnogo let naše uporabe z nizkim stroškom vzdrževanja.

Bistveno vlogo pri dvigovanju vrat pa imajo vzmeti, saj so najaktivnejši del dvigovanja in so narejena iz jekla. Prav zaradi tega pa so v podjetju Adoor še posebej pozorni na vzmeti in delajo take rešitve, da bi zagotavljali maksimalno varnost z minimlanimi stroški vzdrževanja in da bo imelo dolgo življenjsko dobo.

Dvižna garažna vrata

Dvižna garažna vrata pa imajo v njihovem podjetju tudi svoje prednosti. Na razpolago so v pestrih atraktivnih barvah in dizajnih z različnimi vrstami zasteklitve. Omogočajo vam odlično toplotno izolacijo za maksimalno varnostjo in stabilnostjo. So zelo enostavna za montažo in so primerna za renoviranje. Poleg tega, pa bodo izgledala skladno z vašim objektom. Narejene so iz nemške kakovosti z visoko kvaliteto, z izredno kvalitetno izdelano sekcijo s polkrožnim zaključkom robov, kar nam zagotavlja maksimalno tesnjenje. Nudijo pa nam tudi nemške vrhunske motorne pogone z odličnostjo. Dvižna garažna vrata delujejo zelo tiho, kar pomeni, da so narejena tako kot morajo biti. Vzmeti so vpete vertikalno ali horizontalno in odlikujejo izredno dolgo življenjsko dobo z 10 letno garancijo.

Na voljo pa so horizontalne in vertikalne vzmeti. Prednost horizontalnih vzmeti je ta, da ostanejo v svojem koritu in s tem zagotavljajo maksimalno varnost vseh v bližini. Vzmeti so zaščitene pred zunanjimi vplivi, kot sta prah in vlaga. Motorni pogon pa deluje brez obremenitosti, kar poveča k dolgi življenjski dobi. Vertikalne vzmeti pa imajo prednost v tem, da zavzemejo minimalni prostor po višini. Dvižna garažna vrata nam bodo krasila naše stanovanje mnogo let, zato je pomembno, da se pri nakupu dobro pozanimamo o njih in se posvetimo z njihovimi strokovnjaki.