Poročni fotograf za vas

Najti dobrega poročnega fotografa zares ni lahko, saj mora biti poročni fotograf pravi čarovnik v svojem poklicu. Seveda mora poročni fotograf, poleg tega, da obvlada fotografiranje, tudi znati ustreči željam svoje stranke, ki si je zagotovo že zamislila kaj in kako želi od fotografa in od svojih poročnih fotografij.

V zadnjih letih je poročna fotografija dobila popolnoma nov pomen, kot pa ga je imela v preteklosti. Sedaj ni več v igri dolgočasno nastavljanje fotografskemu objektivu, na pripravljeni sceni, kjer vsi stojijo ali sedijo in se smehljajo v fotoaparat. Ne, danes mora biti poročni fotograf pravzaprav neke vrste reporter iz terena, ki s svojim delom zajame celotno dogajanje poroke in ne sledi le ženinu in nevesti, pač pa ujame vse zlate trenutke poroke, tudi med svati, zajame čudovit ambijent, okusno hrano in vse malenkosti ter podrobnosti na katere včasih nismo mislili, danes pa so pomemben del spomina na ta dan. Poročni fotograf mora torej opraviti svoje delo tako, da ko bosta ženin in nevesta čez nekaj let gledala svojo poročno knjigo, da se bosta spomnila vsega točno tako, kot da bi se zgodilo včeraj.

poročni fotograf

Seveda je za takšno podoživetje poroke potrebno izbrati le najboljše, zato tudi poročni fotograf Dejan Žagar dela le z najboljšo opremo, ki omogoča najboljše fotografije. Seveda ni vse v opremi, saj k dobri poročni fotografiji največ doprinesejo ljudje in stvari, ki so na fotografiji – sproščenost, razigranost in sreča. To so tri stvari, ki vam bodo zagotovo pomagale pri fotografiranju in pri temu, da bodo vaše poročne fotografije najlepše, kar ste jih kdaj videli. Poročni fotograf bo zagotovo poskrbel za najboljšo izdalavo fotorafij, vaša naloga pa je enostavno biti srečni na svoj poseben dan, kar pa zagotovo ne bo težko, saj gre za najlepši dan v vašem življenju.