Stikala, ki popestrijo vaš dom

stikala

Ko na novo opremljate ali renovirate svoj dom, ste pozorni na vsako malenkost. Gre namreč za prostor, katerega namen je, da se v njem dobro počutite. Stikala, čeprav na prvi pogled delujejo kot neopazen element, pomembno vplivajo na končen izgled vašega doma. Zato ne sklepajte kompromisov in si električna stikala prilagodite popolnoma po vašem okusu. V spletni elektro trgovini Elteh boste našli vse, kar potrebujete za vrhunska stikala – od menjalnih ter križnih stikal, okrasnih okvirjev, pa vse do stikal za žaluzije in senzorje gibanja.

stikala

Prvak med stikali

Elteh spletna elektro trgovina se lahko pohvali z dvema vrhunskima ponudnikoma stikal – Schneider Electric in TEM Čatež. Še posebej ponosni so na svojo ponudbo slovenskega paradnega konja med stikali, TEM Čatež. Njihova stikala združujejo moderni stil s pridihom tradicije. Izbirate lahko med oblikovnimi linijami Pure, Line in Soft. Z njihovimi dovršenimi stikali boste pokazali, da živite sodobni in sebi zvesto življenje. Izbirate lahko med pestro ponudbo barv, vzorcev in oblik. Izbrana stikala in vtičnice, lahko v duhu individualizma seveda popolnoma prilagodite svojemu domovanju.

Pri notranjem oblikovanju sicer velja, da mora celoten prostor govoriti neko skupno in povezano zgodbo. Zato je izbira ustreznih stikal, ki bodo celoten izgled le še dodatno obogatila, toliko bolj pomembna. Zato vam proizvajalci ponujajo najrazličnejše možnosti pri izbiri. Za privržence modernih oblik so na voljo ostre ravne linije, medtem ko lahko tradicionalisti raje posežejo po mehkih linijah. Na voljo so tudi različni materiali, ki odlično pripomorejo h končnemu izgledu stikal – les, kovina in steklo so kot ustvarjeni, da izgledu vašega doma le še dodajo piko na i.

Sebi in svojemu domu privoščite le najboljše. Trend današnjih stikal se giblje nekje med modernizmom in neokrnjeno naravo. Tako so uporabljene vzorci, barve in oblike navdihnili elementi iz narave. Le te pa so proizvajalci smiselno zapakirali v izdelek, ki se sklada s potrebami sodobnega časa.