Moški, ujet v avtomobilu, je pet dni jedel samo omako za taco

Moški je bil skupaj s svojim psom ujet v avtomobilu. Kar pet dni je trajalo preden so ga našli v globokem snegu. Preživel je tako, da je jedel omako za taco.

Šestintrideset letni Jeremy Taylor je bil skupaj s svojo psičko Ally ujet na gozdni cesti, potem ko je njegov avtomobil obtičal v globokem snegu.

Jeremy se je prejšnjo nedeljo odpravil kupit bencin na bližnjo bencinsko črpalko. Ker je bil zelo utrujen se je odločil, da raje ne bo zaspan vozil nazaj domov, ampak se je raje ustavil ob cesti in prespal v svojem avtomobilu.

Zjutraj se je zbudil in presenečen ugotovil, da je čez noč padlo še več snega. Sneg je pokrival njegov avto in ga popolnoma zablokiral, tako da vozila ni mogel premakniti.

Taylor, ki je sicer navdušen športnik in pogosto izvaja športne aktivnosti v naravi, je povedal policistom, da se je ogreval tako, da je na vsake nekaj časa vžgal motor in pojedel nekaj paketov taco omake, da ni stradal.

sneg

Poskušal je oditi iz avtomobila, vendar je bil sneg preglobok. Policija je prejela v sredo prijavo, da je Taylor pogrešan in takoj pričela z iskalno akcijo. Čez dva dni ju je našel moški, ki se je po okolici peljal z motornimi sanmi. Policija je sporočila, da sta bila Jeremy in Ally, ko so ju našli, v dobrem zdravstvenem stanju, le malo lačna.

Jeremy je na svojem Facebooku profilu objavil, da se vsem zahvaljuje za skrb in da je skupaj s svojo psičko na varnem. Zapisal je, da ceni vso pomoč in skrb, ki so mu jo namenili ljudje.

Kot odgovor na enega izmed komentarjev je hudomušno dodal, da omaka za taco rešuje življenja.

Osrednji del ameriške zvezne države Oregon so nedavno zajela močna snežna neurja in zapadle so velike količine snega. Zaradi snega je prišlo do več nesreč in na splošno je življenje prebivalcev ovirano.