Kaj veste o nas, vodilnim podjetjem na področju medijev

o nas

Preberite o nas, smo podjetje Magma media, ki smo ga ustanovili, saj je bila potreba po kvalitetni medijski vsebini, zato so o nas začeli mnogi govoriti kdo smo, ker smo bili že od začetka uspešni. Od leta 2008 smo začeli z oglaševanjem na mobilnih panojih, ki so postali hitro zelo popularni. Tako se je dober glas o nas razširil najprej po dolenjski in nato še v ostale pokrajine po Sloveniji, ko smo vedno bolj širili naše storitve in območje oglaševanja. Vse smo delali na lastnih praktičnih izkušnjah, ki so nam dala dosti znanja, zato smo širili ponudbo na vse vrste medijev. O nas govorijo, da smo vodilna medijska agencija na domačih tleh in se ne motijo, saj je to res. Imamo najbolj razširjeno mrežo za oglaševanje pri nas. Če pa še ne veste tega o nas, pa imam tudi kar nekaj hčerinskih podjetij, ki so Doktor 1A, Lux Dental, TISK24.com, Odpri podjetje.

o nas
Pri nas boste dobili, ne samo oglaševanje na plakatih, tablah, svetlobnih oglasih, ob avtocestah in na stavah ter mobilnih panojih, ampak vam potiskamo tudi vozila za odlično reklamo. Nudimo izjemno hiter in ugoden ter kakovosten tisk, ki zdrži vso večnost in je lep na pogled. Seveda tiska brez dobrega oblikovanja ne bi bilo, zato vam izdelamo lahko celotno podobo podjetja in tudi oglaševalske kampanje.
Če pogledate spletno stran o nas, boste ugotovili, da smo prisotni tudi na spletu s spletnim časopisom, ki izhaja še v tiskani obliki in vam nudimo še Facebook ter Google oglaševanje. Zagotovimo vam visoko stopnjo profesionalizacije oglaševanja ter natančno merjenje rezultatov vaših kampanj, uredimo pa vam tudi avtomatizacijo oglaševanja, ki vam prinese lahko precej dohodka zaradi novih strank.
Lahko se pohvalimo, da naš portal spada med najbolj obiskane portale pri nas. Hkrati smo lastniki preko 20 Facebook strani, ki so zelo uspešne in dosegajo pol milijona ljudi, ki so uporabniki tega družbenega omrežja. Bodite uspešni tudi vi in oglašujte z nami.